Володимиру Кличку дозволили перенести бій з Повєткіним

Володимиру Кличку дозволили перенести бій з Повєткіним

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко отримав спеціальний дозвіл від Світової боксерської асоціації (WBA) перенести обов’язковий захист титулу у бою з Олександром Повєткіним.

Джерело: Відомості

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко отримав спеціальний дозвіл від Світової боксерської асоціації (WBA) перенести обов’язковий захист титулу у бою з Олександром Повєткіним. Про це йдеться на офіційному сайті організації.

Кличко-молодший отримав можливість провести добровільний захист титулу, однак за кількох умов. По-перше, команди українця і «російського Витязя» мають домовитися про бій до 28 лютого. А по-друге, поєдинок повинен відбутися не пізніше 31 липня.

У разі не виконання вищеназваних пунктів, 18 березня відбудуться торги за бій. Крім того, WBA назвала і розподіл гонорарів: 75% отримає Володимир, 25% — Олександр.

Якщо ж наш чемпіон програє у добровільному захисті, гонорар розподілятиметься 50 на 50.

Нагадаємо, що раніше WBA зобов’язували Кличка та Повєткіна зустрітися в рингу до 24 лютого. Однак команди не змогли домовитися про бій. А напередодні «дедлайну» переговорів команда Володимира попросила дозволу перенести бій. 

Loading...