Євгену Плющенку встановлять штучний міжхребцевий диск

Євгену Плющенку встановлять штучний міжхребцевий диск

Сьогодні російському фігуристу Євгену Плющенко в Ізраїлі зроблять операцію на спині. Про це повідомив тренер олімпійського чемпіона Олексій Мішин.

Джерело: Відомості

Сьогодні російському фігуристу Євгену Плющенко в Ізраїлі зроблять операцію на спині. Про це повідомив тренер олімпійського чемпіона Олексій Мішин. Плющенкові встановлять штучний міжхребцевий диск.

Мішин розповів, що 30 січня відбувся медичний консиліум, на якому лікарі наполягли на хірургічному втручанні. За словами тренера, Плющенко потребував операції, оскільки він «не може нормально готуватися, не може тренуватися».

Мішин не зміг сказати, скільки часу фігуристові знадобиться на відновлення. За його словами, реабілітаційний період буде досить довгим, проте Плющенко все ж встигне вчасно підготуватися до нового сезону. «У наступному році Женя буде брати участь у більшій кількості турнірів, у тому числі і на етапах серії« Гран-прі». А потім - чемпіонат Росії і так далі», - розповів тренер.

Ця операція стане третьою для Плющенка за минулий рік. У лютому 2012 року у нього було прооперовано коліно, в листопаді пройшла операція на спині з приводу міжхребцевої грижі. Фігуристові було заборонено виходити на лід, проте Плющенко встиг виграти в грудні чемпіонат Росії і заявитися на європейську першість. Однак по ходу січневого турніру в Загребі росіянин був вимушений припинити боротьбу після короткої програми через сильні болі.

Loading...