Тренера Віталія Кличка погрожують побити, якщо він не припинить свою роботу

Тренера Віталія Кличка погрожують побити, якщо він не припинить свою роботу

Тренеру Віталія Кличка і Фелікса Штурма Фріцу Здунеку надходили погрози через його професійну діяльність.

Джерело: Відомості

Тренеру Віталія Кличка і Фелікса Штурма Фріцу Здунеку надходили погрози через його професійну діяльність. Як повідомляє «Gorodokboxing» з посиланням на німецьке видання BILD, слідом за колишнім главою промоутерської компанії Universum Клаусом-Пітером Колем, погрози по телефону надійшли 65-річному Здунеку.

«Під час моєї відпустки на Кубі я отримав дзвінок. Голос на іншому кінці лінії сказав: «Зупинися і припини тренувати спортсменів. Інакше, отримаєш в пику», — цитують його «Коментарі». — Я припустив, що до цього має стосунок новий бос Universum Вальдемар Клюх і подзвонив в Гамбург. Але мене там запевнили, що він непричетний до цього».

Як відомо, між колишнім власником Universum Колем і нинішнім власником Клюхом існують натягнуті відносини через фінансові розбіжності. При цьому російський суперважкоатлет Денис Бойцов, який є на контракті у Клюха і хоче піти від нього, раніше був учнем Здунека.

У цю п’ятницю тренер перебуватиме у кутку екс-чемпіона світу Фелікса Штурма, який буде оскаржувати місце обов’язкового претендента на титул IBF в середній вазі проти Сема Солімана. Незважаючи на погрози, тренер відмовляється від послуг охоронців.

Loading...