Найоплачуваніший тренер в Україні — Хуанде Рамос

Найоплачуваніший тренер в Україні — Хуанде Рамос

Наставник дніпропетровського «Дніпра» Хуанде Рамос, за неофіційною інформацією, є найбільш високооплачуваним тренером України.

Джерело: Відомості

Наставник дніпропетровського «Дніпра» Хуанде Рамос, за неофіційною інформацією, є найбільш високооплачуваним тренером України. Програма «Інший футбол» склала список із шести найбільш високооплачуваних футбольних тренерів в українському футболі. Відкрив цей список Микола Павлов, який у полтавській «Ворсклі» заробляв 750 тисяч доларів. З чуток, в «Іллічівці» він заробляє на 300 тисяч більше, проте як і раніше вважається наставником полтавчан.

П'яте місце в імпровізованому рейтингу посів Олег Лужний, який отримує в «Таврії» один мільйон доларів на рік. На 500 тисяч більше оцінив свого наставника харківський «Металіст» - зарплата в 1,5 мільйона євро не дозволила Мирону Маркевичу потрапити в трійку найбільш високооплачуваних тренерів України.

По три мільйони, тобто в два рази більше за Маркевича, отримують у своїх клубах Олег Блохін та Мірча Луческу. А ось на вершину рейтингу піднявся Хуанде Рамос, чий річний оклад у «Дніпрі» складає чотири мільйони доларів. 

Loading...