Збірна України U-21 вийшла до фіналу Кубка Співдружності

Збірна України U-21 вийшла до фіналу Кубка Співдружності

Сьогодні, 25 січня, у півфінальному матчі Кубка Співдружності молодіжна збірна України U-21 здобула перемогу над командою Литви з рахунком 2:1 та вийшла до фіналу турніру.

Джерело: Відомості

Сьогодні, 25 січня, у півфінальному матчі Кубка Співдружності молодіжна збірна України U-21 здобула перемогу над командою Литви з рахунком 2:1 та вийшла до фіналу турніру. Вирішальний поєдинок Кубка Співдружності відбудеться у неділю, 27 січня.

Українці невдало розпочали матч, пропустивши гол у власні ворота вже на п’ятій хвилині − відзначився захисник команди суперників Донатас Накрошиус.

Протягом усього першого тайму підопічні Сергія Ковальця мали тотальну перевагу над суперником, яку, щоправда, перетворити у забиті м’ячі ніяк не вдавалося. Удари гравців «Севастополя» Володимира Коваля та Олександра Караваєва цілі не досягли, а півзахиснику київського «Динамо» Владислав Калитвинцев не вдалося пробити литовського голкіпера.

Півзахисник дніпропетровського «Дніпра» Руслан Бабенко зрівняв рахунок з пенальті на 69-й хвилині. Перемогу молодіжній збірній України приніс влучний удар нападника київської «Оболоні» Юрія Яковенка за п’ять хвилин до закінчення зустрічі.

Завершення матчу ознаменувалося подвійним вилученням у складі обох команд − литовського форварда Лукаса Спальвіса та українського захисника Дмитра Рижука.

27 січня українська «молодіжка» зіграє у фінальному матчі з переможцем пари Росія − Білорусь.

Loading...