Ваха дискваліфікували за вживання допінгу в бою з Кличком

Ваха дискваліфікували за вживання допінгу в бою з Кличком

Польського важковаговика Маріуша Ваха покарано за вживання допінгу в бою з Володимиром Кличком. Польського «Вікінга» буде дискваліфіковано на рік і оштрафовано на 5 тисяч 113 євро.

Джерело: Відомості

Польського важковаговика Маріуша Ваха покарано за вживання допінгу в бою з Володимиром Кличком. Польського «Вікінга» буде дискваліфіковано на рік і оштрафовано на 5 тисяч 113 євро. Про це йдеться у листі президента Федерації професійного боксу Німеччини Томаса Пютца, пише «Проспорт».

«В організмі Ваха виявлені сліди допінгу. А це свідчить про застосування боксером стероїдів. Якщо Вах згоден з результатами досліджень проб А і B, наша організація позбавляє його права на проведення боїв строком на 12 місяців з дня проведення бою з Кличком — до 10 листопада 2013 року. Ваху також доведеться заплатити штраф у розмірі 5 тисяч 113 євро. Вказану суму слід перевести на наш рахунок, після чого вона надійде у фонд Макса Шмелінга. Просимо підтвердити згоду Ваха щодо розміру штрафу», — заявив Пютц.

Нагадаємо, що Вах сам визнав, що його напихали допінгом і він збирається провести власне розслідування, результати якого не хоче оголошувати. 

Loading...