Кличко і Повєткін не домовились. Організатор бою визначиться на торгах

Кличко і Повєткін не домовились. Організатор бою визначиться на торгах

Контракт на проведення бою між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним у встановлений строк не укладено.

Джерело: Відомості

Контракт на проведення бою між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним у встановлений строк не укладено. Тепер організатор зустрічі буде визначений за результатами торгів. Про це повідомив менеджер російського боксера Володимир Хрюнов.

Поєдинок володаря чемпіонських поясів IBF, WBO і WBA Володимира Кличка та обов´язкового претендента Повєткіна за рішенням WBA повинен пройти до 24 лютого 2013 року. Зустріч боксерів могла відбутися раніше, але в першому випадку Повєткін отримав серйозну травму, а в другому - сторони не змогли дійти згоди. Промоутери боксерів мали до 17 січня врегулювати всі питання з організації матчу.

«Контракт на проведення бою між Олександром Повєткіним і Володимиром Кличком на сьогоднішній день не укладено. Очевидно, що нам треба готуватися до торгів, - розповів Хрюнов. - Зараз ми очікуємо рішення WBA з приводу відправленого нами протесту на прохання команди Кличка (до WBA) перенести терміни проведення бою».

«Ми збираємося заявитися на торги. WBA поки не прийняла офіційного рішення про дату проведення торгів - думаю, що ми спочатку отримаємо відповідь на наш протест. І якщо його задовольнять, то буде призначена дата торгів», - сказав менеджер росіянина.

Нагадаємо, Володимир Кличко виграв 59 боїв на професійному рингу (50 з них - нокаутом) і зазнав три поразки. Повєткін переміг у всіх 25 поєдинках, 17 з них завершивши достроково.

Loading...