Боксера Олександра Усика назвали кращим спортсменом 2012 року

Боксера Олександра Усика назвали кращим спортсменом 2012 року

Чемпіон Олімпійських ігор у Лондоні боксер Олександр Усик став кращим спортсменом України 2012 року за версією читачів Sport.ua.

Джерело: Відомості

Чемпіон Олімпійських ігор у Лондоні боксер Олександр Усик став кращим спортсменом України 2012 року за версією читачів Sport.ua. Протягом двох тижнів українські вболівальники мали можливість віддати свій голос за кращого спортсмена країни, вибравши одну з 27 кандидатур. Приблизно сотня голосів відокремила переможця опитування від найближчого переслідувача - футболіста Євгена Коноплянки.

25-річний чемпіон Олімпійський ігор у Лондоні подарував українським вболівальникам чимало пам'ятних хвилин. Чого тільки варта його перемога на нервах у фіналі над італійцем Клементе Руссо і гопак тріумфатора.

Олександр Усик - чемпіон світу 2011 на любительському рингу, чемпіон Європи 2008, чемпіон України і заслужений майстер спорту нашої країни.

У жовтні 2012 року Усик офіційно завершив виступи на аматорському ринзі, підписав контракт із WSB, перейшов у напівпрофесійний бокс, і тепер виступає за клуб «Українські отамани».

Loading...