Вчора у лобовому зіткненні загинув заслужений тренер України Анатолій Заяєв

Вчора у лобовому зіткненні загинув заслужений тренер України Анатолій Заяєв

Автомобіль, у якому їхав спортивний директор запорізького «Металурга», заслужений тренер Анатолій Заяєв, у момент аварії рухався зі швидкістю 170 кілометрів на годину.

Джерело: Відомості

Автомобіль, у якому їхав спортивний директор запорізького «Металурга», заслужений тренер Анатолій Заяєв, у момент аварії рухався зі швидкістю 170 кілометрів на годину. Про це повідомили порталу «Запоріжжя.Коментарі» джерела в ДАІ. За даними співрозмовників порталу, цю швидкість зафіксував спідометр, який на такій позначці заклинило в момент зіткнення.

Крім того, відомо, що в машині тренера була велика сума грошей - близько 10 тисяч доларів.

У вівторок, 18 грудня, дорогою із Запоріжжя в рідній Сімферополь загинув спортивний директор запорізького «Металурга», заслужений тренер Анатолій Заяєв. Аварія сталася неподалік від Мелітополя. «Тойота» Анатолія Заяєва на слизькій ділянці траси вилетіла на зустрічну смугу, де сталося лобове зіткнення з автомобілем-евакуатором, повідомляє офіційний сайт «Металурга». Смерть була миттєвою. Інші обставини трагедії поки не відомі.

Заяєв народився 27 жовтня 1931 року в Сімферополі. За свою довгу кар’єру він встиг потренувати «Дніпро», «Миколаїв», «Прикарпаття», «Полісся», запорізький «Металург». Найбільшого визнання добився з рідною «Таврією». Кримчани під його керівництвом стали першим чемпіоном незалежної України у 1992 році.

Loading...