«Українські отамани» здобули першу перемогу у Всесвітній серії боксу

«Українські отамани» здобули першу перемогу у Всесвітній серії боксу

"Українські отамани" здобули першу перемогу у Всесвітній серії боксу (WSB). У четвертому турі наші боксери не залишили шансів американській команді "USA Knockouts" ("Американські нокаутери").

Джерело: Відомості

"Українські отамани" здобули першу перемогу у Всесвітній серії боксу (WSB). У четвертому турі наші боксери не залишили шансів американській команді "USA Knockouts" ("Американські нокаутери"), пише Проспорт.

У першому поєдинку вечора технічний боксер Віктор Гоголєв одержав перемогу над Брауліо Авіла Хуаресом одноголосним рішенням суддів (49:45 49:45 49:45).

У другому двобої Володимир Матвійчук зустрівся у ринзі зі срібним призером Олімпіади в Пекіні - Дауда Соу. Вже з першого раунду боротьба була напруженою. На початку третього раунду Володимир вже абсолютно домінував над своїм суперником та за підсумком суддівських рішень переміг із рахунком (49:46 49:46 49:46).

Успіх супроводив "отаманів" і в третьому поєдинку. Іван Голуб впевнено перебоксував Джефрі Кемпа, вигравши технічним нокаутом у четвертому раунді.

В четвертому двобої удача посміхнулась "нокаутерам". Денису Солоненко дістався "міцний горішок" Джамал Босняк. Увесь зал підтримував та скандував ім'я Дениса. Але у підсумку цього було не достатньо. Босняк здобув перемогу за рішенням суддів (47:48 47:48 47:48).

Фінальну крапку було поставлено у найочікуванішому двобої вечора між Віктором Вихристом та Шоном Тернером. Український боксер мав перевагу у зрості, але поступався у вазі (різниця складала 20 кг). У перших раундах важко було виділити фаворита, обидва боксери показували яскравий та впевнений стиль боксування. Та на початку третього раунду Віктор нав'язав опоненту свою манеру боксування та довів результат бою до технічного нокауту!

У підсумку - рахунок 4:1 на користь "Українських отаманів". Наша команда здобула першу перемогу.

Loading...