Якщо Мілевського не продадуть, він гратиме в «Динамо-2»

Якщо Мілевського не продадуть, він гратиме в «Динамо-2»

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що Артем Мілевський гратиме у "Динамо-2", якщо не перейде в іншу команду до закриття зимового трансферного вікна.

Джерело: Відомості

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що Артем Мілевський гратиме у "Динамо-2", якщо не перейде в іншу команду до закриття зимового трансферного вікна. "Ми чекаємо по ньому пропозиції. Я підтверджую, що він виставлений на трансфер - так само, як і Нінкович, Каддурі, Юссуф, Алмейда. Але це ще не означає, що їх куплять. Якщо не куплять, абсолютно логічно, що надамо їм ігрову практику в "Динамо-2", - сказав керівник "Динамо" в інтерв'ю "Сегодня-спорт".

Ігор Михайлович зазначив, що ніхто не буде викинутий на вулицю і не перестане отримувати зарплату. "Я ж не можу розірвати контракти в односторонньому порядку. Клуб робить все можливе, щоб знайти їм команди - на Заході, можливо, в російському або іншому чемпіонаті. Сьогодні придбати футболістів значно легше, ніж працевлаштувати гравців, які вже нічого не можуть нам дати. Це проблема не тільки "Динамо", а й багатьох інших клубів", - вважає Суркіс.

"Чи є шанси в Артема залишитися в основній обоймі "Динамо"? Важко сказати. Як клуб, так і його агенти роблять все можливе, щоб працевлаштувати його в хороший клуб, щоб він отримував зарплату, адекватну своїм амбіціям. Це вихованець нашого клубу. Не можна перекреслювати все позитивне. Це хороший футболіст. Правильно хтось сказав - йому треба змінити обстановку, це гламурне життя. Тоді, упевнений, він допоможе будь-якому клубу на найвищому рівні. Тоді ми повернемо його і для збірної", - підсумував Суркіс.

Loading...