Фоменко дав згоду очолити збірну України

Фоменко дав згоду очолити збірну України

Голова комітету національних збірних Федерації футболу України Михайло Фоменко дав свою принципову згоду очолити тренерський штаб збірної команди України з футболу.

Джерело: Відомості

Голова комітету національних збірних Федерації футболу України Михайло Фоменко дав свою принципову згоду очолити тренерський штаб збірної команди України з футболу. Про це заявив перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов, передають «Коментарі».

«Принципова згода Михайла Івановича у нас є», — запевнив він, додавши, що тепер необхідно отримати відповідь і від другого претендента — шведського фахівця Свена-Ерана Ерікссона.

«Наразі відповідальні співробітники готують текст офіційної пропозиції, яку буде направлено Свену-Ерану Ерікссону від нашої федерації», — сказав Попов.

«Ні для кого не секрет, що шведський фахівець публічно виявляв бажання попрацювати з нашою збірною і взяти з нею участь у четвертому для себе мундіалі. Адже деякі інші кандидати, прізвища яких спливали в пресі, на відміну від Ерікссона, казали, що така перспектива їх не цікавить», — зазначив Попов.

«Тому в намірах скандинава немає причин сумніватися», — підкреслив функціонер.

Нагадаємо, 12 грудня керівництво ФФУ визначило дві кандидатури на вакантну посаду головного тренера збірної — Ерікссона і Фоменка. «Їм буде запропоновано підготувати відповідні програми для представлення на черговому засіданні Виконавчого комітету ФФУ. За результатами презентацій Виконком ухвалить рішення про призначення головного тренера», — заявили у федерації.

Loading...