Суркіс шукає нові команди для Нінковича, Каддурі і Мілевського

Суркіс шукає нові команди для Нінковича, Каддурі і Мілевського

Після матчу з київським "Арсеналом" президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів журналістам деякі подробиці з життя команди.

Джерело: Відомості

Після матчу з київським "Арсеналом" президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів журналістам деякі подробиці з життя команди. "Будемо сподіватися, що команда постійно буде по 4:0 вигравати, а не в одному окремому матчі. Ми хвилювалися про те, як команда відновиться після "ПСЖ". Але вони вийшли і досить впевнено відіграли", - сказав Суркіс, передає champion.com.ua.

- Перші два м'ячі забили зі стандартів. Ви здивувалися?

- Ні. Адже команда їх відпрацьовує на тренуваннях. Ця перемога дуже важлива для нас у плані психології, так як сезон закінчується, залишилося дві гри. Нам треба їх гідно закінчити, щоб з хорошим настроєм піти у відпустку.

- Нінковіч сказав, що його виставили на трансфер. А кого ще клуб виставив на трансфер?

- У Нінковіча через півроку закінчується контракт, а у старт він не потрапляє. Ми йому дуже вдячні за ті роки, які він провів у "Динамо", у які він грав і допомагав команді. Зараз йому треба знайти новий клуб. Думаю, що у нас вийде знайти таку команду, щоб він був задоволений і з фінансової точки зору, і з ігровою. Він ще чотири роки може спокійно пограти на хорошому рівні. Це не тільки Нінковіча стосується, але й інших. Олег Володимирович зробить висновки, а після 4 грудня ми будемо сідати і розмовляти з цього приводу. Є список людей, які просто не потрапляють навіть у заявку на матч. Це і Нінковіч, і Богуш, якому треба дати можливість знайти нову команду, і Юссуф, і Каддурі. Мілевському будемо шукати нову команду. Сподіваємося, що у нас це вийде. Може, хтось захоче його купити.

- Ви готові його хоч завтра відпустити?

- Ми його відпустимо - немає питань. Він сьогодні навіть у заявку не потрапив. Нам потрібні гравці, які будуть сидіти на лавці запасних, щоб підсилювати гру команди, а не просто сидіти, як манекени. Можете вважати, що Мілевський офіційно виставлено на трансфер. Ми чекаємо пропозицій. Якщо гравців виставляють на трансфер, то це не значить, що ми їх викинули. Адже ми не займаємося "викиданням" футболістів. Була б моя воля, то я, можливо, прибрав би не чотирьох або п'ятьох футболістів, а десятьох. Тих гравців, які нам не потрібні, будемо намагатися працевлаштувати. Чи вийде - складно сказати.

Loading...