Торреса з «Металіста» відсторонено, Кополовця з «Карпат» оштрафовано

Вчора, 22 листопада, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України на своєму черговому засіданні розглянув низку питань поведінки тренерів і футболістів.

Джерело: Відомості

Вчора, 22 листопада, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України на своєму черговому засіданні розглянув низку питань, пов'язаних із поведінкою тренерів та футболістів, а також неправомірними діями вболівальників клубів.

СК “Таврія” (Сімферополь) вже тричі проігнорував рішення КДК щодо невиконання клубом умов контракту з агентом футболістів Шаблієм. “Таврія” має сплатити штраф у розмірі 37 500 гривень та розрахуватися з агентом протягом 14 днів, інакше команду позбавлять 3 турнірних очок у чемпіонаті України.

Гравця “Карпат” (Львів) Михайла Кополовця оштрафовано на 30 000 гривень за некоректні висловлювання 11 листопада 2012 року після закінчення матчу 15-го туру чемпіонату між львівським клубом та харківським “Металістом”.

Дисциплінарні санкції застосовано до Х. М. Торреса з команди “Металіст” (Харків). Його відсторонено на два матчі за удар Федотова рукою у боротьбі за м'яч у грі проти маріупольського “Іллічівця”, з яким харків'яни зустрічалися 18 листопада у рамках 16-го туру чемпіонату.

Поза увагою КДК не залишилась агресивна, неетична та некоректна поведінка головного тренера алчевської “Сталі” Волобуєва після закінчення матчу 19-го туру чемпіонату першої ліги з “Полтавою”. Він відсторонений на 2 матчі та оштрафований на 25 000 гривень.

Клубу “Миколаїв” за неявку на матч 20-го туру чемпіонату першої ліги з “Севастополем” зараховано технічну поразку з рахунком 0:3 (відповідно, “Севастополю” - технічну перемогу 3:0). “Миколаїв” також має сплатити 12 500 гривень штрафу.

Адміністратор ФК “Дніпро” Божко відсторонений на 1 матч та оштрафований на 1500 гривень за несанкціоновану появу на футбольному полі та незгоду з рішенням арбітра. Це сталося під час матчу чемпіонату U-19 “Волинь” (Луцьк) - “Дніпро” (Дніпропетровськ). У цьому ж матчі був вилучений гравець “Дніпра” Аксінін за навмисний удар ногою суперника, який не володів м'ячем. За це його відсторонено на 3 матчі.

Головного тренера ужгородської “Говерли” Севідова було вилучено з меж технічної зони 17 листопада у грі проти “Чорноморця” (Одеса). Рішенням КДК Севідова відсторонено на 1 матч, він має сплатити 7500 гривень штрафу. На таку ж суму оштрафований клуб “Говерла”.

Loading...