Збірну Україну запросять тренувати британця Харрі Реднаппа

Збірну Україну запросять тренувати британця Харрі Реднаппа

У ході обговорення декілька тренерів запропонували запросити фахівця з Англії, а Олег Лужний та Юрій Вернидуб назвали прізвище Реднаппа. Більшість членів Комітету підтримали цю кандидатуру.

Джерело: Відомості

Сьогодні, 20 листопада, відбулося засідання Президії Федерації футболу України, на якому голова Комітету національних збірних команд та тренерської ради ФФУ Михайло Фоменко доповів про ситуацію з визначенням кандидатів на посаду головного тренера національної команди України. За його словами, у ході обговорення декілька тренерів запропонували запросити фахівця з Англії, а Олег Лужний та Юрій Вернидуб назвали прізвище Реднаппа. Більшість членів Комітету підтримали цю кандидатуру.

Президія прийняла рішення розпочати переговори з представниками Реднаппа стосовно його роботи на посаді головного тренера національної збірної України.

В інтерв'ю прес-службі ФФУ Михайло Фоменко зазначив: «На мою думку, Реднапп матиме високий авторитет у гравців збірної. В нього достатньо досвіду, тренерського хисту та уміння мотивувати футболістів. В усіх командах, які очолював Реднапп, він дуже швидко поліпшував якість гри та досягав значного прогресу. На сьогодні цей фахівець − один із кращих англійських тренерів».

Досьє

Харрі Реднапп народився 2 березня 1947 року.

Тренував англійські клуби: «Борнмут» (1983-1992), «Вест Хем» (1994-2001), «Портсмут» (2002-2004, 2005-2008), «Саутгемптон» (2004-2005), «Тоттенхем» (2008-2012).

У 2008 році виграв Кубок Англії з «Портсмутом». Під його керівництвом «Тоттенхем» вперше у своїй історії потрапив до кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. В 2010 році Реднапп отримав звання «Менеджер року» в англійській Прем`єр-лізі.

 

Loading...