Андрій Шевченко відмовився очолити збірну

Андрій Шевченко відмовився очолити збірну

Легенда українського футболу, колишній капітан національної збірної і клубу "Динамо", Андрій Шевченко відмовився очолювати збірну України.

Джерело: Відомості

Легенда українського футболу, колишній капітан національної збірної і клубу "Динамо", Андрій Шевченко відмовився очолювати збірну України. Як стало відомо dynamo.kiev.ua, Андрій не прийняв пропозицію ФФУ стати головним тренером ні головної команди, ні "молодіжки".

Шевченко нібито вже повідомив про своє рішення президенту ФФУ Анатолію Конькову. Зазначається, що Андрій  відлетів до Лондона, де, скоріш за все, погодиться увійти до тренерського штабу "Челсі".

Згодом Шевченко прокоментував своє рішення: «Я також хотів би висловити слова вдячності всім футбольним спеціалістам, які були «за» або «проти» мого призначення на цю посаду. Проте я вважаю, що на сьогоднішній день можливість очолити збірну України є дещо поспішним кроком для мене. Сподіваюсь, що керівництво ФФУ з розумінням поставиться до мого рішення. Я впевнений, що в національної команди є шанси потрапити у фінальну частину ЧС-2014 року. Зі свого боку я завжди готовий підтримати нашу збірну на шляху здобуття нею максимальних результатів».

Loading...