Промоутер Ваха хоче влаштувати його бій з Віталієм Кличком

Промоутер Ваха хоче влаштувати його бій з Віталієм Кличком

Промоутер екс-претендента на титул чемпіона світу в суперважкій вазі Маріуша Ваха Маріуш Колодзей заявив в інтерв’ю Przegląd Sportowy, що менеджмент братів Кличків виявив зацікавленість в організації ще одного бою з поляком.

Джерело: Відомості

Промоутер екс-претендента на титул чемпіона світу в суперважкій вазі Маріуша Ваха Маріуш Колодзей заявив в інтерв’ю Przegląd Sportowy, що менеджмент братів Кличків виявив зацікавленість в організації ще одного бою з поляком. Про це розповіли у прес-службі офіційного фан-клубу братів Кличків, зазначає УНН.

«Поки рано говорити конкретно, але план дій у мене вже є. Ваху треба провести два поєдинки, перш ніж знову виходити на чемпіонський бій. Йому потрібно «заглушити» те, що відбулося в суботу в Гамбурзі. Для виходу на чемпіонський бій нам знадобиться півтора року. Подивимося, як буде змінюватися рейтинг WBC», — сказав промоутер.

Польський промоутер не приховує, що розраховує на проведення поєдинку зі старшим із братів.

«Віталій, щоправда, в грудні збирається оголосити про свій вибір: політика чи бокс, але, якщо вірити чуткам, на пенсію він ще не збирається. Сходячи з рингу, Кличко проявив інтерес до організації такого поєдинку приблизно через рік», — сказав Колодзей.

«Якщо Маріуш зробить висновки з поєдинку з Володимиром, то в майбутньому він може отримати ще один шанс на чемпіонський бій. У суботу він прийняв багато ударів, але все ж достояв до кінця, бій був дуже напруженим», — вважає менеджер Кличка Бернд Бенте.

Loading...