До кінця тижня Шевченко повідомить, чи готовий він очолювати збірну

До кінця тижня Шевченко повідомить, чи готовий він очолювати збірну

Футболіст Андрій Шевченко має оголосити своє рішення щодо очолення збірної України до кінця тижня. За словами президента ФФУ Анатолія Конькова, рішення буде прийняте в п’ятницю або суботу.

Джерело: Відомості

Футболіст Андрій Шевченко має оголосити своє рішення щодо очолення збірної України до кінця тижня. За словами президента ФФУ Анатолія Конькова, рішення буде прийняте в п’ятницю або суботу, зазначає «Проспорт».

«Із Шевченком ми зідзвонювалися. В четвер він прилітає до Києва, ми плануємо зустрітися. Думаю, що в п’ятницю або суботу буде прийнято рішення», — зазначив Коньков.

Анатолій Дмитрович наголосив, що ФФУ шукає тренера на перспективу, тому контракт, в якому йтиме тільки про відбір на ЧС-2014, не підходить.

«Але щоб про це говорити, спочатку треба зустрітися, переговорити і з’ясувати, що він думає з цього питання. Нинішній «відбір» у жодному разі ніхто «ховати» не буде. Вся основна боротьба ще попереду», — додав Коньков.

Нагадаємо, 12 листопада ФФУ офіційно запропонувала Шевченку очолити національну команду. Як виявилося, Андрій може обрати між «молодіжкою» та головною командами.

Сам екс-футболіст взяв час на роздуми й обіцяв дати відповідь після товариського матчу в Софії, де українці зустрічалися з болгарами. Матч закінчився перемогою України — 1:0. 

Loading...