«Королем боксу» за версією WBC оголосили Мохаммеда Алі

«Королем боксу» за версією WBC оголосили Мохаммеда Алі

Всесвітня боксерська рада (WBC) завершує останні приготування до урочистої церемонії, на якій знаменитий атлет Мохаммед Алі буде оголошений «Королем боксу».

Джерело: Відомості

Всесвітня боксерська рада (WBC) завершує останні приготування до урочистої церемонії, на якій знаменитий атлет Мохаммед Алі буде оголошений «Королем боксу», повідомив президент WBC мексиканець Хосе Сулейман. «Корона, скіпетр і накидка, які отримає Алі, майже готові», - розповів він.

Він підтвердив, що церемонія вручення цих регалій відбудеться у грудні під час 50-го з’їзду WBC у мексиканському курортному місті Канкун. Згідно з повідомленням, Алі буде удостоєний почесного звання за виняткові заслуги в боксі. На «коронації» атлета очікується присутність колишніх і чинних чемпіонів світу за версією WBC, включаючи власника чемпіонського пояса у важкій вазі українця Віталія Кличка.

Як стало відомо, під час перебування Алі в Канкуні WBC надасть у його розпорядження приватну резиденцію та яхту, на якій він зможе здійснити подорож біля Карибського узбережжя Мексики, повідомив Сулейман. За його словами, поки остаточно не вирішено, чи прибуде 70-річний боксер один чи в компанії своєї доньки Лейли, яка також виступала на професійному рингу.

Loading...