Вах визнав, що кращого за Кличка наразі нема

Вах визнав, що кращого за Кличка наразі нема

Польський боксер-суперважковаговик Маріуш Вах вважає, що йому бракувало швидкості в суботньому поєдинку з Володимиром Кличком.

Джерело: Відомості

Польський боксер-суперважковаговик Маріуш Вах вважає, що йому бракувало швидкості в суботньому поєдинку з Володимиром Кличком. Крім того, він постійно боявся, щоб із "польського" кутка не вилетів викинутий тренером рушник. Про свої враження боксер поділився з виданням Przeglad Sportowy.

"Щоб бути чемпіоном, треба мати не лише характер, а й постійно вести інтенсивні атаки. Тоді можна думати про виграш титулів. У бою з Кличком мені бракувало швидкості... Я отримав багато важких ударів, але такого, щоб перед очима згасло світло, не було. Боявся лише, щоб із мого кутка не вилетів білий рушник. Перемагати добре, але іноді доводиться і програвати кращому боксерові. Працюватиму над тим, що в мене не виходить", - сказав Маріуш Вах.

За його словами, поки що немає нікого кращого за Володимира Кличка. "Він залишився чемпіоном, кращим у світі, а я протримався всі 12 раундів. Але це не привід хвалитися, а лише корисний досвід", - резюмував польський боксер.

Loading...