Національну збірну очолить Андрій Шевченко

Національну збірну очолить Андрій Шевченко

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прийняв рішення запросити на посаду головного тренера збірної України 36-річного Андрія Шевченка.

Джерело: Відомості

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прийняв рішення запросити на посаду головного тренера збірної України 36-річного Андрія Шевченка, повідомляє прес-служба ФФУ.

Президент Федерації аргументував, що Андрій пройшов видатну школу таких іменитих клубів, як «Динамо» Київ, «Мілан», «Челсі» під керівництвом легендарних тренерів: Валерія Лобановського, Карло Анчелотті, Жозе Моуріньо. Він мав унікальну можливість увібрати в себе їх талант, їх знання і досвід.

Анатолій Дмитрович також підкреслив у своєму коментарі прес-службі ФФУ, що вважає молодість Андрія − позитивним фактором: «Згадайте − нікому не відомий як тренер Хосеп Гвардіола за декілька років досяг неймовірних результатів! Я впевнений, Шевченко також зможе підкорити значні футбольні вершини у якості наставника головної команди країни, для цього у нього достатньо досвіду та характеру. А Федерація зі свого боку гарантуватиме будь-яку необхідну допомогу у роботі з національною збірною».

Loading...