Після гри у Палаці спорту трагічно загинув відомий хокейний оглядач

Після гри у Палаці спорту трагічно загинув відомий хокейний оглядач

Вчора, 11 листопада, після хокейного матчу Україна - Польща в київському Палаці спорту трагічно загинув відомий хокейний оглядач Юрій Данилов.

Джерело: Відомості

Вчора, 11 листопада, після хокейного матчу Україна - Польща в київському Палаці спорту трагічно загинув відомий хокейний оглядач Юрій Данилов. Про це пише сайт хокейних вболівальників.

У свою чергу в мережі "Фейсбук" спортивний журналіст Іван Вербицький, який також був присутній на матчі, написав: "Юра загинув, так як в Палаці спорту готувалися до концерту. Робочі наспіх встановлювали сцену і підганяли нас, мовляв, йдіть звідси зі своєю писаниною, нам треба форсувати. Біля льоду вони розсунули 7-метрову яму. Ми ще назвали її "крематорієм". А потім пішли разом із Данею через тунель, в який зазвичай виходять хокеїсти, до роздягалень. Даня відразу вирішив повернутися назад, а працівники тим часом розсунули "трап". Звичайно, Юра цього не очікував і ступив у 10-метрову прірву", - описує трагічні події Вербицький.

35-річний Юрій Данилов займався хокейної журналістикою, тривалий час писав для українських спортивних ЗМІ, зокрема для газети "Команда".

Loading...