«Шахтар» програв «Челсі», але ще є шанс вийти у плей-офф Ліги чемпіонів

«Шахтар» програв «Челсі», але ще є шанс вийти у плей-офф Ліги чемпіонів

Донецький "Шахтар" зазнав поразки у нелегкій битві з лондонським "Челсі" в рамках 4-го туру Ліги чемпіонів.

Джерело: Відомості

Донецький "Шахтар" зазнав поразки у нелегкій битві з лондонським "Челсі" в рамках 4-го туру Ліги чемпіонів. Матч на "Стемфорд Брідж" завершився з рахунком 3:2 на користь господарів. "Аристократи" зірвали домашні трибуни вже на 6-й хвилині, коли грубо помилилися Ракицький і П'ятов, дозволивши Торресу відкрити рахунок у грі.

Вже через хвилину Хюбшман міг зрівняти рахунок, але Томаш не зміг скористатися невдалим прийомом Чеха. Та дуже скоро Адріано майстерно прорвався у штрафний суперника і віддав класний пас на Вілліана, який в дотик відправив м'яч у сітку.

Однак на 40-й хвилині знову помилився П'ятов, і Оскар покарав "Шахтар", пробивши у порожні ворота. "Гірники" ввімкнули режим пресингу і знову зрівняли рахунок. Красива комбінація донеччан завершилась прицільним ударом Вілліана.

На початку другого тайму "аристократам" просто підфартило, коли потужний удар Раца прийняла на себе стійка. А вже на останніх хвилинах основного часу Мхітарян, Адріано і Рац били по воротах, але м'яч вперто не хотів залітати у сітку. Проте фотруна знову посміхнулася "Челсі". Вже у компенсований час Віктор Мозес шокував Україну, добивши "гірників" після навісу Мати.

У підсумку сумні 3:2 і "Шахтар" та "Челсі" мають однакову кількість очок - по 7. 20-го листопада "гірники" завітають до "Нордшелланда" у Данію. А "аристократів" чекає зустріч із "Ювентусом".

Після драматичного матчу в Лондоні голкіпер "гірників" Андрій П'ятов назвав себе винним в поразці від "Челсі". "У всіх голах винен я. Мої помилки. У першому випадку потрібно було в аут вибити. У другому - зіграти в сторону, а не в центр. А в третьому - грати на виході", - сказав П'ятов після матчу. 

Тим не менше, "Шахтар" має дуже хороші шанси, щоб вже у наступному турі вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. Для цього треба обіграти "Нордшелланд" і чекати перемоги однієї з команд у матчі "Ювентус" - "Челсі".

Loading...