На матч із Болгарією викликали 23 гравців збірної

На матч із Болгарією викликали 23 гравців збірної

Тренерський штаб збірної України назвав футболістів, яких викликали у національну команду для підготовки до товариського матчу з Болгарією.

Джерело: Відомості

Тренерський штаб збірної України назвав футболістів, яких викликали у національну команду для підготовки до товариського матчу з Болгарією. Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України, в цій зустрічі тренерський штаб розраховує на 23 виконавців.

Найбільше представництво у трьох клубів - «Динамо», «Шахтаря» та «Дніпра», які отримали по п’ять запрошень. Вперше виклик у національну команду отримав голкіпер сімферопольської «Таврії» Сергій Погорілий. 26-річний воротар є абсолютним дебютантом збірної.

Варто відзначити повернення до лав національної команди одноклубника Погорілого - нападника Антона Шиндера, а також захисника «Дніпра» Артема Федецького.

З іншого боку нинішній тренерський штаб не викликав до збірної нападників, які брали участь у попередніх матчах «синьо-жовтих». Йдеться про Марко Девіча, який не має постійного місця в складі «Шахтаря», і Романа Зозулю, який отримав пошкодження. Також не запрошено  голкіпера Максима Коваля, який втратив місце в основі «Динамо».

Національна команда збереться у Києві 12 листопада на навчально-тренувальній базі в Кончі-Заспі. А 13 листопада «синьо-жовті» вилетять до Софії, де наступного дня проведуть товариський матч із командою Болгарії.

Склад збірної України:

Воротарі: Андрій П’ятов («Шахтар»), Олександр Бандура («Металург» Донецьк), Сергій Погорілий («Таврія» Сімферополь).

Захисники: В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - «Шахтар»), Тарас Михалик, Євген Хачеріді (обидва - «Динамо» Київ), Віталій Мандзюк, Артем Федецький (обидва - «Дніпро» Дніпропетровськ), Богдан Бутко (« Іллічівець »Маріуполь), Євген Селін («Ворскла»).

Півзахисники: Олег Гусєв, Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко (всі - «Динамо»), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - «Дніпро»), Сергій Назаренко («Таврія», Сімферополь), Роман Безус («Ворскла»), Тарас Степаненко («Шахтар»), Анатолій Тимощук («Баварія» Мюнхен, Німеччина).

Нападники: Євген Селезньов («Дніпро»), Антон Шиндер («Таврія», Сімферополь).

Loading...