Помічник Сьоміна погрожує «Динамо» судом

Помічник Сьоміна погрожує «Динамо» судом

Колишній помічник Юрія Сьоміна в київському "Динамо" Борис Ігнатьєв планує подати в суд на "біло-синіх".

Джерело: Відомості

Колишній помічник Юрія Сьоміна в київському "Динамо" Борис Ігнатьєв планує подати в суд на "біло-синіх". Про це заявив сам Борис Петрович.

За його словами, керівництво віце-чемпіона України ні з ним, ні з Сьоміним досі не розрахувалося. "Хоча всі суми відступних були прописані в контракті. Поки ніяких змін не видно. Я, можливо, буду на "Динамо" подавати до суду", - наголосив Ігнатьєв.

Борис Петрович зазначив, що президент динамівців Ігор Суркіс навіть нічого не сказав йому на прощання. "Ми не попрощалися. У мене ж було трохи інше уявлення, як повинні розлучатися з тренерами взагалі. І з закордонними фахівцями зокрема", - додав 71-річний тренер.

Нагадаємо, що тренерський штаб Сьоміна був звільнений у вересні після розгрому 1:4 від "Шахтаря" в 1/16 Кубка України. Тоді ж Суркіс запевнив, що Юрій Павлович не отримає жодної копійки, адже звільнений за низькі результати. Проте після перемовин із агентом російського тренера Дмитром Селюком було заявлено, що "Динамо" таки розрахується з екс-тренером. Сума, яку має заплатити київський клуб, нібито становить 2 мільйони євро.

Loading...