Кличко сміється з чуток про свою орієнтацію

Кличко сміється з чуток про свою орієнтацію

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко не зважає на чутки про його нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Джерело: Відомості

Абсолютний чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко не зважає на чутки про його нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Спортсмен нейтрально ставиться до геїв та не витрачає сили на боротьбу з порожніми балачками. Про це Кличко-молодший розповів виданню «Hamburger Abendblatt», пише «ТСН. Роспорт». Не секрет, що в Інтернеті періодично з’являються чутки про те, що Володимир Кличко — гей.

«(Сміється) Там таке написано? Ці чутки до мене доходили часто, і вони мене забавляють. У мене абсолютно нейтральне ставлення до геїв, кожен сам розпоряджається своїм особистим життям. Я поважаю вибір інших, якщо особисте життя не виноситься на обговорення громадськості», — заявив Кличко-молодший.

Володя також додав, що він не витрачає енергію на те, щоб боротися з речами, які того не варті. «Людям потрібні чутки, — підсумував чемпіон. — Мої друзі добре знають, хто я і що я, і їм не потрібно для цього гуглити, це для мене важливо. На решту ж я впливати не можу».

Нагадаємо, після розриву з голлівудською актрисою Хейден Пенетьєррі у травні минулого року, у Кличка-молодшого не було серйозних стосунків. Хоча боксеру приписували кілька романів. 

Loading...