У матчі з «Порту» оборона «Динамо» повністю провалилась

У матчі з «Порту» оборона «Динамо» повністю провалилась

Київське "Динамо" з мінімальним відставання вчора поступилось "Порту".

Джерело: Відомості

Київське "Динамо" з мінімальним відривом вчора поступилось "Порту". "Динамо" у бойовому матчі програло з рахунком 2:3 у 3-му турі Ліги чемпіонів. Повний провал оборони динамівців призвів до першого голу "драконів" на 16-й хвилині. Варела без перешкод отримав пас від Санчеса і з лінії штрафного пробив Шовковського, пише Проспорт.

Однак кияни швидко зрівняли рахунок. Після подачі з кутового у виконанні Велозу Гусєв вистрибнув вище за всіх і головою відправив м'яч у сітку. Та на 36-й хвилині Мартінес знову вивів "Порту" вперед.

"Біло-сині" подарували надію на позитивний результат за 18 хвилин до завершення основного часу. Ярмоленко віддав класний пас на Ідейє і Браун виграв дуель з Елтоном. Однак через шість хвилин португальці дотисли динамівців. Знову помилилися захисники, а Мартінес забив вже у порожні ворота.

Таким чином,"Динамо" з трьома очками залишилося на третій сходинці у групі А. А "Порту" набрав дев'ять балів і продовжує лідирувати. 6 листопада "дракони" завітають до Києва на матч-відповідь у рамках 4-го туру турніру.

Loading...