«Шахтар» обіграв клубного чемпіона Європи «Челсі»

«Шахтар» обіграв клубного чемпіона Європи «Челсі»

Вчора, 23 жовтня, на «Донбас Арені» відбувся матч 3 туру групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Челсі», що завершився з рахунком 2:1.

Джерело: Відомості

Вчора, 23 жовтня, на «Донбас Арені» відбувся матч 3 туру групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Челсі», що завершився з рахунком 2:1. За «гірників» відзначилися Алекс Тейшейра на 3-й і Фернандіньо на 53-й хвилині, у складі «Челсі» гол на рахунку Оскара (89-а хвилина).

У поєдинку третього туру Ліги чемпіонів на «Донбас Арені» зійшлися лідери групи Е - «Шахтар» і «Челсі».

3 хвилина. Гол - 1:0! Після удару Луїса Адріано м'яч влучив у Джона Террі, після чого відскочив до Тейшейри. Алекс же здорово пробив повз Чеха і вивів «Шахтар» вперед!

14 хвилина. Фернандіньо зважився на удар з дальньої дистанції - неточно.

19 хвилина. Рамірес видав пас врозріз на Оскара, який вже вбігав у штрафну «Шахтаря», однак Андрій Пятов вчасно кинувся на м'яч і накрив його, ліквідувавши можливу небезпеку.

22 хвилина. Ешлі Коул отримав жовту картку після діалогу з арбітром.

26 хвилина. Пятов перешкодив Торресу пробити, а потім «Шахтар» організував швидку контратаку: захисник «прочитав» пас Мхітаряна на Адріано. Дуже небезпечно було біля обох воріт!

35 хвилина. Кучер блискуче виграв у Оскара боротьбу в повітрі і головою вибив м'яч зі штрафного майданчика. Гостру подачу виконував Мата.

40 хвилина. Чудовий сейв Петра Чеха вберіг ворота «Челсі» від другого голу. Голкіпер встиг зреагувати на удар Хюбшмана з-за меж воротарського майданчика і винести м'яч з лінії воріт.

52 хвилина. Гол - 2:0! Фернандіньо відібрав м'яч у Азара і поділився ним з Адріано. Той віддав у відповідь. Сьомий номер «гірників» скористався вільною зоною в штрафний майданчик «Челсі» і точно пробив у дальній кут.

57 хвилина. Пятов після потужного удару Раміреса відбив м'яч кулаками на кутовий.

60 хвилина. Гравці «Челсі» винесли м'яч зі штрафного майданчика після прострілу з правого флангу, після чого низом пробивав Фернандіньо - трохи неточно.

79 хвилина. Ракицький навісив на дальню штангу, Адріано високо вистрибнув і залишив м'яч в штрафному майданчику, а пробив Хюбшман. Круглий прокотився під Давидом Луїсом і малість розминувся зі штангою.

86 хвилина. Хюбшман отримав жовту картку за те, що порушив правила на Раміресі.

89 хвилина. Гол - 2:1. Іванович пройшов по правому флангу і прострілив уздовж воріт, а Оскар з пари метрів відправив його в сітку.

90 хвилина. Ілсіньо зберіг м'яч для «Шахтаря», в боротьбі проштовхнувши його Мхітаряну, але з черговим ударом Генріха знову успішно впорався Чех.

90+3 хвилина. Фінальний свисток арбітра сповістив про перемогу «Шахтаря»! «Гірники» виявилися сильнішими за «Челсі» і одноосібно очолили групу Е!

До речі, кращим гравцем матчу «Шахтар» - «Челсі» УЄФА назвав півзахисника «гірників» Томаша Хюбшмана.

Loading...