Лікар «Динамо» запевняє, що Блохіну з кожним днем стає краще

Лікар «Динамо» запевняє, що Блохіну з кожним днем стає краще

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін продовжує лікування в домашніх умовах після того, як два тижні тому його виписали з лікарні після операції.

Джерело: Відомості

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін продовжує лікування в домашніх умовах після того, як два тижні тому його виписали з лікарні після операції. Щодня до нього приїжджають клубні лікарі "Динамо" для проведення необхідних медичних маніпуляцій, розповів лікар команди Леонід Миронов. Тренеру роблять масаж і контролюють тиск.

Поки Блохіну рекомендовано перебувати вдома, але з кожним днем йому стає краще, запевнив Миронов. Також лікар зазначив, що Блохіну заборонено літати поки не стабілізується артеріальний тиск.

"Плюс зміни погоди можуть негативно відбитися на його стані. Тому поки Олегу Володимировичу рекомендовано утриматися від перельотів. Відповідно, летіти до Португалії на матч із "Порту" йому також заборонено", - підкреслив Миронов.

Він зазначив, що поки рано говорити, коли наставник "Динамо" зможе приступити до роботи. "В період встановлених термінів ми не можемо, просто не маємо права, займати людину активною діяльністю, щоб він не хвилювався. Словом, організм повинен адаптуватися до препаратів, які починають діяти не відразу, а через певний час. І коли тиск стабілізується, Олег Володимирович зможе повернутися на тренерську лаву", - підсумував лікар.

Нагадаємо, Блохіна з гіпертонічним кризом госпіталізували ввечері 5 жовтня. Наступного дня йому зробили операцію, внаслідок чого Олег Володимирович не зміг підготувати "біло-синіх" до битви з "Дніпром".

Loading...