У листопаді національна збірна уже буде з новим тренером

Голова комітету збірних команд ФФУ Михайло Фоменко розповів про те, як просуваються пошуки нового тренера національної команди.

Джерело: Відомості

Голова комітету збірних команд ФФУ Михайло Фоменко розповів про те, як просуваються пошуки нового тренера національної команди, передають «Коментарі».

«До вирішення будь-яких ситуацій потрібно підходити без поспіху, — каже він. — З одного боку, до наступних офіційних матчів залишається ще багато часу. Але з іншого, я вважаю, що у нового тренера, хто б він не був, має бути в запасі щонайменше кілька товариських зустрічей для налагодження ігрових схем».

«Більше скажу: вже 14 листопада на поєдинок в Бургасі з командою Болгарії наша збірна має вийти з новим, повноцінним головним тренером», — наголосив голова тренерської ради.

«Свої кандидатури запропонує тренерська рада у складі 16 наставників клубів Прем’єр-ліги, у мене так само буде своя думка, яку я висловлю керівництву ФФУ. Звісна річ, останнє слово за виконкомом. Адже цілком імовірно, що в Анатолія Дмитровича Конькова і його колег можуть бути свої побажання щодо кандидатури головного тренера», — додав він.

Нагадаємо, що Олег Блохін залишив посаду головного тренера збірної України у зв’язку з переходом на роботу в київське «Динамо».

Loading...