Блохін готуває «Динамо» до зустрічі з «Металістом» у телефонному режимі

Блохін готуває «Динамо» до зустрічі з «Металістом» у телефонному режимі

Після матчів національних збірних «динамівці» зібралися на базі в Конча-Заспі для підготовки до гри проти «Металіста».

Джерело: Відомості

Після матчів національних збірних «динамівці» зібралися на базі в Конча-Заспі для підготовки до гри проти «Металіста». Як повідомляє офіційний сайт клубу, команда під керівництвом Олексія Михайличенка провела два тренування.

Відсутній на тренуваннях Олег Блохін. Головний тренер після перенесеної операції уже виписаний зі стаціонару і переведений на реабілітацію в домашні умови. Йому суворо приписаний постільний режим. Ще невідомо, де Блохін буде дивитися суботню зустріч «Динамо» і «Металіста» - на стадіоні, чи вдома. Проте зараз вын бере безпосередню участь у підготовці команди до гри, перебуваючи на телефонному зв’язку зі своїми помічниками.

А ось у Юрія Роменського проблеми зі здоров’ям позаду. Перенісши гіпертонічний криз, тренер воротарів почувається добре і, повернувшись ыз розташування національної збірної в тренувальний табір «Динамо», выдразу став до роботи.

Матч 12-го туру Прем’єр-ліги «Динамо» - «Металіст» відбудеться в суботу, 20 жовтня, на НСК «Олімпійський». Початок гри о 19:30.

Loading...