Шведи сенсаційно відквитали у Німеччини 4 голи

Шведи сенсаційно відквитали у Німеччини 4 голи

56-а хвилина матчу Німеччина - Швеція. На табло "Олімпіаштадіону" горять красномовні 4:0 і, здається, ніщо не завадить Бундестіму здобути чергову красиву перемогу у відбірному турнірі на чемпіонат світу-2014.

Джерело: Відомості

56-а хвилина матчу Німеччина - Швеція. На табло "Олімпіаштадіону" горять красномовні 4:0 і, здається, ніщо не завадить Бундестіму здобути чергову красиву перемогу у відбірному турнірі на чемпіонат світу-2014. Однак на 62-й і 64-й хвилинах для господарів прозвучали тривожні дзвіночки - шведи зусиллями Златана Ібрагімовича і Мікаеля Лустіга скоротили відставання до двох м'ячів.

Через 12 хвилин Йохан Елмандер примусив 73 тисячі німецьких уболівальників хвилюватися. А на третій компенсованій хвилині Расмус Ельм шокував Німеччину і неабияк повеселив футбольний світ. 4:4 - збірна Швеції стала першою в історії командою, яка врятувалася в матчі з Бундестімом, програючи чотири м'ячі.

А все починалося для німців чудово. Два швидких м'ячі Мірослава Клозе відправили скандинавів у нокдаун, а голи Пера Мертезакера і Месута Озіла, здавалося, не залишали шведам шансів на порятунок. А далі була шведська казка - "жовто-сині" здійснили фантастичний камбек. Хоч це й не унікальний випадок у футболі, та заслуговує найщиріших оплесків.

Зазначимо, що Німеччина лідирує в групі C з 10 очками. У шведів на три очки менше, але є гра в запасі.

ВІДБІР НА ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2014 ЄВРОПА. ГРУПА C Берлін. "Олімпіаштадіон". 72369 глядачів

НІМЕЧЧИНА - ШВЕЦІЯ - 4:4

Голи: 1:0 Мірослав Клозе, 8' (Марко Ройс)

2:0 Мірослав Клозе, 15'

3:0 Пер Мертезакер, 39' (Томас Мюллер)

4:0 Месут Озіл, 56' (Томас Мюллер)

4:1 Златан Ібрагімович, 62' (Кім Челльстрем)

4:2 Мікаель Лустіг, 64' (Кім Челльстрем)

4:3 Йохан Елмандер, 76' (Алекс Качанікліч)

4:4 Расмус Ельм, 90'+3'

Головний тренер Бундестім Йоахім Льов після матчу поділився, що футболісти збірної Німеччини дуже переживали. "В роздягальні після матчу була мертва тиша - всі просто мовчки лежали", - заявив Льов. Він не зміг пояснити, як можна було звести перевагу в чотири м'ячі до нічиєї. "Ніяк не можу пояснити те, що сталося. Такі переваги не втрачаються. Цілу годину гри ми діяли з позиції сили, проте потім все перевернулося", - сказав Льов.

Loading...