Україна на рідному «Олімпійському» не змогла переграти Чорногорію

Україна на рідному «Олімпійському» не змогла переграти Чорногорію

Збірна України на НСК «Олімпійський» у Києві програла збірній Чорногорії у відбірковому матчі чемпіонату світу з футболу 2014 року 0:1.

Джерело: Відомості

Збірна України на НСК «Олімпійський» у Києві програла збірній Чорногорії у відбірковому матчі чемпіонату світу з футболу 2014 року 0:1.

Українці після нульової нічиєї проти Молдови спробували показати атакуючий футбол, подовгу контролювали м'яч, проте до реальних загроз воротам Божовіча справа не доходила. У свою чергу футболісти збірної Чорногорії зробили ставки на контратаки, що в підсумку і принесло їм успіх.

Єдиний м'яч збірна Чорногорії забила в першому таймі. Після грубої помилки українські захисники «подарували» м'яч суперникам, Дамьяновіч вийшов один на один із П'ятовим і не залишив голкіперу шансів.

У другому таймі українці намагалися контролювати гру, однак крім неточних дальніх ударів загрози воротам Божовіча не створили. Чорногорці відповіли кількома контрвипадами, один із яких закінчився призначенням пенальті у ворота українців. Втім, Андрій П'ятов показав блискучу реакцію і відбив удар.

У додатковий час українці мали шанс уникнути поразки, але Ротань не зумів головою замкнути передачу Коноплянки.

У результаті програшу після трьох матчів у збірної України в групі H всього два очки.

Україна — Чорногорія 0:1

Голи: Дамьяновіч 45

На 80-й хвилині Йоветіч не реалізував пенальті (воротар)

Україна: П'ятов, Девіч (Зозуля 52), Бутко (Ярмоленко 62), Михалик, Селезньов (Назаренко 82), Ротань, Коноплянка, Гусєв, Кучер, Тимощук, Селін

Чорногорія: Божовіч, Савич, Джудовіч, Дринчіч, Зверотіч (Новакович 88), Пековіч, Дамьяновіч (Вукчевич 72), Йоветіч (Вучиніч 86), Волков, Йованович, Баша.

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України з футболу Андрій Баль після гри зазначив, що команда буде боротися до останнього за право попадання на чемпіонат світу з футболу 2014 року.

Баль вважає, що головною причиною поразки стала недостатня активність атакуючих гравців збірної України. А оборона чорногорців, у свою чергу, перекрила господарям поля всі шляхи до своїх воріт. Тому його підопічним доводилося постійно вдаватися до дальніх ударів.

Loading...