Всі тренери Прем’єр-ліги побували на килимку у керівництва ФФУ

Всі тренери Прем’єр-ліги побували на килимку у керівництва ФФУ

У Будинку футболу відбулась унікальна подія - вперше в одному місці зібралися керівники Федерації та головні тренери команд клубів Прем’єр-ліги.

Джерело: Відомості

У Будинку футболу відбулась унікальна подія - вперше в одному місці зібралися керівники Федерації та головні тренери команд клубів Прем’єр-ліги, повідомляє прес-служба ФФУ. Зустріч пропустили лише наставник «Дніпра» Хуанде Рамос, який захищав свій тренерський диплом в Іспанії, та коуч «Карпат» Ніколай Костов із особистих обставин. ФФУ представляли президент Анатолій Коньков, перший віце-президент Анатолій Попов, віце-президенти Віталій Данілов і Андрій Павелко та виконавчий директор Максим Бондарев.

Голова комітету національних збірних команд України Михайло Фоменко запропонував всім присутнім коучам увійти до складу головної тренерської ради, що було схвально підтримано присутніми. Також будуть створені ще кілька тренерських рад відповідно до вікового розподілу команд. Туди запросять тренерів клубів і авторитетних спеціалістів, які працюють із відповідними категоріями.

У роботі наради взяв участь і П’єрлуїджі Колліна. Куратор вітчизняного арбітражу заради побачення з головними тренерами української Прем’єр-ліги переніс курси УЄФА для іспанських коучів. «Із таких зустрічей можна винести багато користі», − відзначив у своїй вступній промові італієць. Потім Колліна відповів на усі запитання присутніх.

Було прийняте рішення проводити зустрічі у подібному форматі кілька разів на рік. Кандидатура нового тренера національної збірної України не обговорювалася, водночас коучам Прем’єр-ліги було запропоновано протягом тижня викласти свої думки з цього питання.

Loading...