Волинські баскетболісти повернулись з Польщі з медалями

5-7 жовтня 2012 року у місті Торунь Республіки Польща відбувся ІІІ міжнародний турнір з баскетболу «Кубок президента м. Торунь» у якому взяли участь й луцькі спортсмени.

Джерело: Відомості

5-7 жовтня 2012 року у місті  Торунь Республіки Польща відбувся ІІІ міжнародний турнір з баскетболу «Кубок президента м. Торунь» у якому взяли участь й  луцькі спортсмени.

Також в турнірі змагались команди м. Філадельфія (США), м. Чадца (Словакія), м. Торунь (Республіка Польща).

Баскетбольна дружина з міста Луцьк виборола ІІ місце у турнірі та лише у важкому матчі з господарями змагань наші хлопці поступились з рахунком 60:53.

Під час турніру були організовані конкурси трьох очкових кидків та кидків зверху, де гравці нашої команди Валерій Приступа та Олег Терещенко зайняли відповідно І та ІІ місце.

Кращим гравцем турніру був визнаний Василь Федоряк («Волиньбаскет – КДЮСШ № 1»). У кращу п’ятірку також потрапив гравець нашої команди Юрій Поляков.

Наймолодшим гравцем турніру був наш Артем Смітюх, який також брав участь у конкурсі трьох очкових кидків.

Крім участі у змаганнях, нашим хлопцям були запропоновані екскурсії по місту та у планетарій. Волонтери, які володіли українською та російською мовами, допомагали гравцям подолати мовний бар’єр.

Гравців турніру привітав президент Торуня та вручив всім пам’ятні подарунки та нагороди.

Сподіваємось, що співпраця між нашими містами продовжиться, адже такі змагання сприяють розвитку не тільки спортивних результатів, а й міжнародному іміджу нашого міста.

Loading...