Баль розповів про одужання Блохіна й кадрові проблеми збірної

Баль розповів про одужання Блохіна й кадрові проблеми збірної

Напередодні найближчих матчів національної збірної команди України у рамках відбірного раунду чемпіонату світу 2014 року відбулась прес-конференція в. о. головного тренера збірної України Андрія Баля.

Джерело: Відомості

Напередодні найближчих матчів національної збірної команди України у рамках відбірного раунду чемпіонату світу 2014 року проти збірної Молдови та Чорногорії на базі у Кончі-Заспі відбулась прес-конференція в. о. головного тренера збірної України Андрія Баля.

Блохін йде на покращення

Першим питанням, що цікавило журналістів, був стан здоров’я головного тренера збірної. Андрій Баль повідомив, що Олег Блохін поступово одужує. «Із цього приводу я розмовляв сьогодні з Олексієм Михайличенком. Сам я з Олегом Володимировичем не зустрічався, оскільки ми повернулися до Києва відразу після матчу з «Дніпром», а тоді до Блохіна ще не пускали відвідувачів. Але знаю достовірно, що з кожним днем йому стає краще», − повідомив журналістам Баль. 

Про новий тренерський штаб

Також Андрій Баль розповів, що новий тренерський штаб, підсилений Олександром Заваровим та Олегом Кузнєцовим, вже мав зустріч з футболістами. Проблем у роботі, за словами Андрія Михайловича, виникнути не повинно, оскільки всі тренери дуже добре знають один одного і їх об’єднує спільна мета: «Ми настільки давно дружимо і настільки часто бачимося, що наші погляди на футбол збігаються. Тим паче, що ми пройшли одну школу. У нас спільні інтереси, спільні погляди − так що є все для того, аби плідно підготуватися до першого поєдинку. Найголовніше, щоб був досягнутий позитивний результат».

Кадрові проблеми збірної

В лазареті збірної, крім Андрія Диканя, про чию травму повідомлялося раніше, Ярослав Ракицький. Він прибув на збір із ушкодженням ахіллового сухожилля у супроводженні клубного лікаря, однак після обстеження був відправлений додому. Натомість Марко Девіч, який прибув із гайморитом, вже тренуватиметься в загальній групі.

Суперники

Молдову, незважаючи на невпевнений старт, не варто заносити до аутсайдерів групи, вважає тренер: «У збірній Молдови дуже хороші і досвідчені футболісти. З деякими з них — Єпуряну та Івановим — я працював у ФК «Москва». Багато виконавців грають у чемпіонатах Росії і України. Поганих гравців до національної збірної не запрошують. Отже, збірна Молдови — добротна команда. Зіграємо з Молдовою − розпочнемо думати про Чорногорію».

Loading...