Емануель Стюард не зможе підготувати Володимира Кличка до бою з Вахом

Емануель Стюард не зможе підготувати Володимира Кличка до бою з Вахом

Готувати Володимира до цього бою буде помічник Емануеля Стюарда Джеймс Алі Башир, який прийшов до команди Кличка в 2004 році разом зі Стюардом.

Джерело: Відомості

Стан здоров'я Емануеля Стюарда, який зараз лікується від важкої хвороби, не дозволить йому взяти участь у підготовці Володимира Кличка до бою з польським гігантом Маріушем Вахом, який заплановано на 10 листопада.

Про це в інтерв'ю Eastsideboxing.com розповів племінник тренера Джаван Хілл. Готувати Володимира до цього бою буде помічник Емануеля Стюарда Джеймс Алі Башир, який прийшов до команди Кличка в 2004 році разом зі Стюардом. Допомагати йому будуть Джаван Хілл і діючий супертяж Джонатон Бенкс, який одночасно буде готуватися до свого бою з Сетом Мітчеллом, запланованого на 17 листопада.

«По-перше, хочу сказати, що ніхто не може замінити те, що робить для Володимира Емануель Стюард у кожному його тренувальному таборі, - розповів Хілл, - але асистент Стюарда Джеймс Алі Башир і Джонатон Бенкс будуть допомагати Володимиру в його підготовці. А рішення про те, хто буде в його кутку в день бою, буде приймати вже сам Володимир».

Loading...