Зінедін Зідан пішов з «Реала», щоб зайнятися тренерською роботою

Зінедін Зідан пішов з «Реала», щоб зайнятися тренерською роботою

Капітан збірної Франції і володар «Золотого м’яча» Зінедін Зідан залишив посаду спортивного директора мадридського «Реала», яку він обіймав з травня 2011 року.

Джерело: Відомості

Капітан збірної Франції і володар «Золотого м’яча» Зінедін Зідан залишив посаду спортивного директора мадридського «Реала», яку він обіймав з травня 2011 року. Про таке рішення екс-гравця «Реала» заявив нинішній наставник «королівського клубу» Жозе Моурінью на прес-конференції перед домашнім матчем шостого туру чемпіонату Іспанії проти «Депортиво», передають «Коментарі».

За словами Моурінью, Зідан вже подав у відставку і в майбутньому планує зайнятися тренерською роботою.

Нагадаємо, футболіст завершив свою кар’єру після чемпіонату світу 2006 року в Німеччині, на якому «Реал» дійшов до фіналу. Його прощання з футболом було затьмарене інцидентом з Марко Матерацці та видаленням у вирішальному поєдинку проти Італії.

1 червня 2009-го Зідан був призначений помічником президента «Реала» Флорентіно Переса, якого активно підтримував на виборах. У листопаді 2010 року — підвищений до радника і почав щільно працювати з головною командою мадридського клубу, з сезону-2011/12 обіймав посаду спортивного директора.

Loading...