Хемілтон замінить Шумахера в команді Mercedes у Формулі-1

Хемілтон замінить Шумахера в команді Mercedes у Формулі-1

Пілот McLaren Льюїс Хемілтон погодився на перехід у Mercedes, пише Eurosport із посиланням на британське видання Daily Mail.

Джерело: Відомості

Пілот McLaren 27-річний Льюїс Хемілтон погодився на перехід у Mercedes, пише Eurosport із посиланням на британське видання Daily Mail. У разі переходу в Mercedes Хемілтон із урахуванням усіх бонусів, у тому числі за перемогу в чемпіонаті, може отримати близько 75 мільйонів євро за три роки.

За даними видання, в "німецькій стайні" чемпіон світу-2008 змінить 43-річного Міхаеля Шумахера, який, як очікується, завершить кар’єру, але залишиться в системі команди. 

Цей крок Хемілтона завершить майже 14-річну співпрацю британського пілота зі своєю командою, яка взяла його під крило у віці 13 років. Можливими наступниками Хемілтона в McLaren вважаються Серхіо Перес із Sauber і Пол ді Реста з Force India.

Зазначимо, контракт Хемілтона з McLaren закінчується у листопаді 2012 року. За цією угодою британський пілот отримує близько 18 мільйонів євро на рік.
У нинішньому чемпіонаті Льюїс Хемілтон займає четверте місце, відстаючи від лідера Фернандо Алонсо з Ferrari на 52 очки. 

Loading...