Девід Хей боїться битися з Кличком в Україні

Девід Хей боїться битися з Кличком в Україні

З1-річний англійський боксер Девід Хей заявив, що він занадто сильний і талановитий, щоб хоч один із братів Кличків зміг його нокаутувати. Однак він готовий повернутися в бокс заради бою з Віталієм.

Джерело: Відомості

З1-річний англійський боксер Девід Хей заявив, що він занадто сильний і талановитий, щоб хоч один із братів Кличків зміг його нокаутувати. Однак він готовий повернутися в бокс заради бою з Віталієм. Про це він сказав в інтерв’ю німецькому виданню sportbild.de, передає УНН.

Хей має намір заново отримати боксерську ліцензію Всесвітньої боксерської ради (WBC), яку він втратив у листопаді 2011 року, тільки заради бою з Віталієм Кличком, який викликав Хея на бій і обіцяв його нокаутувати. Сам Хей називає обіцянки Кличка-старшого «абсолютною маячнею».

Не погоджується він також із закликом Віталія провести бій у Києві. В інтерв’ю Хей зазначив, що він чув, що чорношкірим в Україні загрожує небезпека, тому він вважає, що найкращим місцем для бою була б Німеччина.

Нагадаємо, що деякий час тому Віталій Кличко викликав Хея на бій, запропонувавши провести його навесні 2013 року в Україні. Крім того, нещодавно з’явилась інформація, що Віталій закінчує свою боксерську кар’єру, однак сам боксер ці чутки спростував.

8 вересня 2012 року Віталій Кличко провів свій 47-й бій, перемігши технічним нокаутом німця Мануеля Чарра.

Нагадаємо також, що молодший Кличко — Володимир уже перемагав британця влітку 2011 року.

Loading...