Джон Террі більше на гратиме за збірну Англії

Джон Террі більше на гратиме за збірну Англії

Колишній капітан збірної Англії, захисник лондонського "Челсі" Джон Террі оголосив про завершення виступів за національну команду.

Джерело: Відомості

Колишній капітан збірної Англії, захисник лондонського "Челсі" Джон Террі оголосив про завершення виступів за національну команду. "Сьогодні я вам кажу про те, що завершує кар'єру в збірній. Хочу подякувати тренерам збірної Англії, які викликали мене на ті 78 матчів, які я провів у її складі. Мені дуже пощастило, що на мою долю випала честь грати з іншими футболістами збірної Англії. Ще хлопчиком я мріяв грати за свою країну, бути капітаном команди. Я завжди віддавав боротьбі себе повністю, без залишку, і рішення про відхід далося мені з болем у серці. Бажаю Рою і збірній всіляких успіхів у майбутньому", - зазначив футболіст.

Террі провів останній матч у складі "Трьох левів" у кваліфікації чемпіонату світу-2014, в рамках якої команда Роя Ходжсона розгромила Молдову - 5:0. Цей поєдинок став 78-м для Джона.

31-річний Террі дебютував у складі збірної в червні 2003 року в товариському матчі зі збірною Сербії і Чорногорії. Як зазначив сам Джон, тепер він зможе зосередитися на кар'єрі в "Челсі" і боротьбі за національні і європейські трофеї у складі цієї команди.

Нагадаємо, у Джона Террі були проблеми з Футбольною асоціацією Англії на підставі расистських образ.

Loading...