«Шахтар» вийшов в одноосібні лідери групи Е в Лізі чемпіонів

«Шахтар» вийшов в одноосібні лідери групи Е в Лізі чемпіонів

Донецький "Шахтар" приніс свято перемоги до столиці Донбасу, здолавши на старті Ліги чемпіонів данський "Нордшелланд" із рахунком 2:0.

Джерело: Відомості

Донецький "Шахтар" приніс свято перемоги до столиці Донбасу, здолавши на старті Ліги чемпіонів данський "Нордшелланд" із рахунком 2:0. Данці виявилися справжнім "міцним горішком", зумівши протриматися аж до 44-ї хвилини, коли Генріх Мхітарян забив, розстрілявши ворота Хансена після передачі Адріано.

У другому таймі "гірники" включили режим пресингу, але ніяк не могли пробити голкіпера суперника. Лише Луїс Адріано мав дві неймовірні нагоди відзначитися. Однак у першому випадку воротарю вдався суперсейв. А пізніше бразилець неточно пробив головою.

Класно пробив здалеку Вілліан, та голкіпер відбив м'яч на кутовий. Але підопічним Мірчі Луческу таки вдалося вдруге зірвати овації "Донбас-Арени". І знову ейфорійний настрій запалив Мхітарян.

Та й кінцівка поєдинку залишилася за "Шахтарем": забивати могли Марко Девіч і Дуглас Коста, але їх ударам забракувало влучності. У підсумку "Шахтар" виграв і вийшов у одноосібні лідери групи Е, оскільки "Челсі" і "Ювентус" зіграли внічию.

У наступному турі - 2 жовтня - донеччан чекає вояж у Турин, де команда зустрінеться з чемпіоном Італії - "Ювентусом". А данців у Копенгагені проекзаменує чинний переможець Ліги чемпіонів - лондонський "Челсі".

А найближчої неділі "гірники" зустрінуться з київським "Динамо" у 1/16 фіналу Кубка України. 

Loading...