«Тоттенхем» зацікавився Денисом Гармашем

«Тоттенхем» зацікавився Денисом Гармашем

Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Денис Гармаш потрапив у сферу інтересів англійського "Тоттенхем Хотспур".

Джерело: Відомості

Півзахисник київського "Динамо" і збірної України Денис Гармаш потрапив в сферу інтересів англійського "Тоттенхем Хотспур". За словами відомого футбольного агента Шандора Варги, керманичу "шпор" Андре Віллаш-Боашу сподобалася гра Дениса в недавньому матчі Англія - Україна, пише Проспорт.

"Разом із Віллаш-Боашом ми дивилися матч збірної Англії проти збірної України на "Уемблі". Він був дуже вражений грою Дениса Гармаша. "Тоттенхем" посилено шукає центрального півзахисника, проте не може потягнути трансфер улюбленця Боаша - 26-річного співвітчизника Жоао Моутіньо. Гармаш своєю грою за збірну України і в команді Юрія Сьоміна демонструє відмінну альтернативу півзахиснику "Порту", - зазначив Варга.

Можливий перехід в англійський клуб не заперечує і офіційний представник футболіста Андрій Головаш. "Так, інтерес до Гармаша з боку англійських клубів є. Проте зараз рано про щось говорити. Трансферний ринок наступного разу відкривається тільки взимку, і зараз обговорювати якийсь конкретний інтерес не має сенсу", - відрізав Головаш.

Зазначимо, що авторитетний портал Transfermarkt.de оцінює трансферну вартість динамівця в 4,5 мільйона євро.

Loading...