На підготовку параолімпійців наступного року передбачать 37 мільйонів гривень

На підготовку параолімпійців наступного року передбачать 37 мільйонів гривень

Микола Азаров зустрівся з чемпіонами та призерами XIV Паралімпійських ігор та пообіцяв, що у держбюджеті-2013 року будуть збільшені видатки на розвиток паралімпійського спорту.

Джерело: Відомості

Прем‘єр-міністр України Микола Азаров зустрівся з чемпіонами та призерами XIV Паралімпійських ігор та пообіцяв, що у держбюджеті-2013 року будуть збільшені видатки на розвиток паралімпійського спорту. «Я надзвичайно гордий за вас, гордий за нашу країну. Ви своєю мужністю довели, що ви - люди необмежених можливостей. Наша справа - максимально сприяти вам у досягненні таких високих результатів. Ми закладемо всі необхідні видатки до держбюджету на 2013 рік не лише на розвиток паралімпійського спорту, але і на поліпшення умов життя і праці», - сказав Микола Азаров.

Водночас він додав, що у проекті дербюджету-2013 передбачено 37 млн. гривень на ці потреби.

Як повідомлялося, українські спортсмени на Паралімпійських іграх у Лондоні здобули 84 медалі: 32 золоті, 24 срібні та 28 бронзових, посівши у загальнокомандному заліку четверте місце.

Минулого тижня Кабінет Міністрів прийняв рішення про збільшення грошових премій: винагороду за золоту медаль на Паралімпійських іграх збільшено з 700 тис. до 800 тис. грн, за срібну - з 500 тис. до 550 тис .грн., за бронзову - з 350 тис. до 380 тис. грн. 

Loading...