Мануель Чарр опротестовує рішення рефері про зупинку бою з Кличком

Мануель Чарр опротестовує рішення рефері про зупинку бою з Кличком

Німецький боксер Мануель Чарр вирішив опротестувати результат чемпіонського бою з Віталієм Кличком, що відбувся 8 вересня у Москві.

Джерело: Відомості

Німецький боксер Мануель Чарр вирішив опротестувати результат чемпіонського бою з Віталієм Кличком, що відбувся 8 вересня у Москві. Як повідомили промоутери боксера з Diamondboy Promotion, до Всесвітньої боксерської ради (WBC) було подано офіційний протест проти рішення рефері під час поєдинку з українцем.

На думку менеджерів німця, рішення рефері про зупинку бою у четвертому раунді було ухвалено "проти правил". "За день до матчу було погоджено, що у разі травмування одного з боксерів рефері має відвести його до лікаря у найближчий кут. На відеозаписі чітко видно, що на момент зупинки бою Мануель перебував набагато ближче до свого кута", - наголосив виконавчий директор компанії Піт Гляйм.

Він також додав, що розсічення не становило ризику для здоров'я Чарра, а кровотечу міг зупинити лікар після завершення раунду.

Нагадаємо, у середині четвертого раунду після чергового удару Віталія над правим оком Чарра утворилося розсічення. Рефері, порадившись із лікарем, прийняв рішення зупинити поєдинок. Таким чином Кличко-старший захистив титул чемпіона світу.

Loading...