Олександр Шовковський прийняв рішення про вихід зі збірної

Олександр Шовковський прийняв рішення про вихід зі збірної

Напередодні старту у відборі до фінальної частини ЧС-2014 головний тренер збірної України Олег Блохін провів традиційну зустріч із журналістами під час Дня відкритих дверей на базі в Кончі-Заспі.

Джерело: Відомості

Напередодні старту у відборі до фінальної частини ЧС-2014 головний тренер збірної України Олег Блохін провів традиційну зустріч із журналістами під час Дня відкритих дверей на базі в Кончі-Заспі.

Особисто побажати успіху команді приїхав новообраний президент ФФУ Анатолій Коньков, який зустрівся з футболістами та тренерським штабом збірної. Очільник федерації пообіцяв, що для національної команди будуть створені ідеальні умови. Він зазначив, що наразі основна мета − вихід у фінальну частину Чемпіонату світу 2014 і він сподівається, що футболісти докладуть максимум зусиль для виконання поставленої мети.

Головний тренер збірної Олег Блохін заявив, що про поразку від збірної Англії двомісячної давнини вже давно забуто, починається зовсім інший турнір і команда налаштована дуже серйозно. Також тренер зазначив, що вдалий старт є дуже важливим для його команди.

Наставник «синьо-жовтих» повідомив, що в таборі збірної відразу два травмованих захисники − Тарас Михалик та Олександр Кучер, і вони вже точно не зіграють у Лондоні. Всі інші прибули в табір збірної, проте про їх фізичну форму Блохін поки що говорити відмовився, мотивуючи це тим, що він ще навіть не встиг поспілкуватися з футболістами.

Керманич національної команди зробив сенсаційну заяву, повідомивши, що окрім Андрія Шевченка та Андрія Вороніна, які вже офіційно оголосили про завершення своєї кар’єри в збірній, рішення щодо припинення виступів за «синьо-жовтих» прийняв також Олександр Шовковський, який протягом багатьох років був основним голкіпером команди. Також Блохін зазначив, що зараз в команді відбувається перебудова, і час комусь із молодих футболістів стати лідером збірної.

На думку Блохіна, група відбору на ЧС-2014, в яку потрапила збірна України, є доволі складною, і відразу чотири команди можуть претендувати на потрапляння до фінальної частини Чемпіонату світу. Основними суперниками в боротьбі за путівку до Бразилії керманич збірної вважає команди Англії, Чорногорії та Польщі. Також тренер зазначив, що не може пообіцяти, що збірна України посяде перше місце в групі, але він докладе максимум зусиль для досягнення позитивного результату.

Трансляція матчу збірних Англії та України відбудеться 11 вересня на телеканалі «Інтер» (початок − о 22:00). 

Loading...