Майкон, який зі скандалом перейшов у «Шахтар», гратиме в «Зорі»

Бразильський нападник Майкон проведе півроку в луганській «Зорі». Про це, як повідомляє офіційний сайт донецького «Шахтаря», заявив генереальний директор клубу Сергій Палкін.

Джерело: Відомості

Бразильський нападник Майкон Перейра ді Олівейра проведе півроку в луганській «Зорі». Про це, як повідомляє офіційний сайт донецького «Шахтаря», заявив генереальний директор клубу Сергій Палкін.

«3 вересня Майкон прибув до Донецька, ми докладно поговорили і прийняли рішення, яке задовольнило і футболіста, і клуб. Справа в тому, що раніше я спілкувався з Мірчею Луческу, і той висловив жаль, що Майкон не мав можливості пройти з «Шахтарем» повноцінні збори. А це означає, що зараз йому буде вкрай складно претендувати на місце в основному складі», - сказав Палкін.

«Водночас, щойно громадськості стало відомо про обставини переходу Майкона в «Шахтар», до нас звернувся президент луганської «Зорі» Євген Геллер. Він сказав, що його клуб зацікавлений у послугах такого виконавця, як Майкон. Тепер, з огляду на сформовану ситуацію, ми повернулися до цієї теми і дійшли домовленості, що протягом півроку, до зими, Майкон виступатиме в луганській команді. Потім повернеться в «Шахтар», пройде збори і стане повноправним членом нашого колективу», - зазначив гендиректор «Шахтаря».

Нагадаємо, Майкон влітку уклав угоду про перехід у «Шахтар», але, як стверджує луцька «Волинь», раніше гравець, який був найкращим разом із Євгеном Селезньовим бомбардиром минулого чемпіонату, вже підписав новий контракт із луцьким клубом до 2014 року.

Loading...