Наші олімпійці повернулись із Лондона

Наші олімпійці повернулись із Лондона

Сьогодні до України повернулась офіційна делегація команди, але не весь склад національної збірної.

Джерело: Відомості

Сьогодні до України повернулась офіційна делегація команди, але не весь склад національної збірної. Багато спортсменів, у тому числі медалісти, прилітали додому раніше окремими групами, одразу після завершення боротьби у своїх дисциплінах. А сьогодні в міжнародному аеропорту «Бориспіль» із невеликим запізненням о 14:20 приземлився головний «десант» збірної, серед якого виділялися представники збірної з боксу - тріумфатори Лондона-2012.

Кадети і оркестр зустріли збірну України, яка прилетіла до Зали офіційних делегацій Борисполя на літаку Британських Авіаліній. Команду разом із дівчатами в національних костюмах і короваєм чекали в перших рядах Дмитро Табачник, Сергій Тігіпко і Равіль Сафіуллін. Також привітати команду в аеропорту прибули Анатолій Брезвін, Ельбрус Тедеєв, Валерій Борзов, Сергій Бубка, керівники спортивних федерацій України.

Представники збірної з боксу першими зійшли з трапа літака та отримали поздоровлень більше за інших. Тренерський штаб збірної з боксу може бути задоволений Олімпійськими іграми і відзначати успіх.

Дмитро Табачник привітав з перемогою чемпіона Лондона-2012 у важкій атлетиці Олексія Торохтія.

Незважаючи на погану погоду в «Борисполі», олімпійців зустрічали численні вболівальники, чиновники та представники ЗМІ.

Loading...