Перший після Євро матч збірної України у Львові збере повний стадіон

Перший матч збірної України після Євро-2012 - проти Чехії - збере повний стадіон у Львові.

Джерело: Відомості

Перший матч збірної України після Євро-2012 - проти Чехії - збере повний стадіон у Львові. Про це розповів директор з експлуатації "Арени Львів" Олексій Жуковін.

"Ми готуємося до цього футбольного свята, до того ж, це перша гра збірної після Євро, і всі з нетерпінням чекають зустрічі з командою на львівській землі. Зараз квитків у вільному продажі майже не залишилося. Звичайно, такого ажіотажу, як напередодні першої гри нашої збірної на "Арені Львів", ми не очікували, враховуючи період відпусток, але старт продажів був дуже хороший. Майже за тиждень всі квитки були реалізовані. Я взагалі здивований, як у Львові люблять національну збірну - і команда дякує львів'янам, виграючи всі матчі, які тут проводилися", - поділився Жуковін.

За його словами, наразі залишися лише VIP-квитки, які коштують 600-700 гривень. "Щодо вартості квитків, то питання ціноутворення було вирішено дуже грамотно: вболівальники мали можливість придбати звичайні пропуски вартістю від 30 до 100 гривень і квитки у VIP-зону (з харчуванням і місцями в паркінгу) за 600 і 700 гривень. Зараз у продажу залишилися тільки квитки VIP-категорії", - додав Жуковкін.

Нагадаємо, що товариський матч Україна – Чехія відбудеться у середу, 15 серпня. 

Loading...