«Шахтар» і «Динамо» здобули впевнені перемоги з однаковим рахунком 4:1

«Шахтар» і «Динамо» здобули впевнені перемоги з однаковим рахунком 4:1

Донецький «Шахтар» розгромив на «Донбас Арені» полтавську «Ворсклу». Дублем відзначився Генріх Мхітарян, по голу забили Марко Девіч і Алекс Тейшейра.

Джерело: Відомості

Донецький «Шахтар» розгромив на «Донбас Арені» полтавську «Ворсклу» - рахунок 4:1. Дублем відзначився Генріх Мхітарян, по голу забили Марко Девіч і Алекс Тейшейра.

А кияни з аналогічним рахунком розібралися на НСК «Олімпійський» з луцькою «Волинню». У складі «Динамо» вперше забив хорватський новачок Ніко Кранчар, причому відразу двічі. Ще два точних удари на рахунку Брауна Ідейє. Анатолій Демяненко, головний тренер «Волині», на післяматчевій прес-конференції сказав, що грою своєї команди не задоволений. Те, що планувалося, гравці не виконали. «Динамо» і «Шахтар» - це команди дуже високого рівня, який, зрозуміло, вищий ніж у нас. Насторожує те, що у цих матчах багато пропустили, - зауважив Демяненко. - Напевно, захисники десь перестраховувались, боялися помилитись, а якщо боїшся помилитись то обов’язково помилишся», - прокоментував тренер другу поспіль поразку.

«Дніпро», що йде третім, в суботу також із рахунком 4:1 переграв на своєму полі «Говерлу». У дніпропетровців також був дублет у виконанні форварда Романа Зозулі. Крім нього забивали Руслан Ротань і бразилець Жуліано.

А от бронзовий призер попередньої першості «Металіст» програв у себе вдома невдасі Ліги Європи київському «Арсеналу». Єдиний гол у матчі на 11-й хвилині провів нападник «канонірів» Олександр Ковпак.

Після п'яти турів Прем'єр-ліги «Шахтар» і «Динамо» набрали по 15 очок. У «Дніпра» — 13 пунктів. «Зоря» і «Кривбас» заробили по 9 балів, «Металіст» — 8 очок.

У кращого бомбардира чемпіонату Генріха Мхітаряна з «Шахтаря» 7 забитих м'ячів, динамівець Браун Ідейє записав на свій рахунок 6 точних ударів. 

Loading...